За нас

За нас

Сватбена агенция Брилянтин е създаденa през 2007 година. Спектърът на услуги е изключително богат и включва дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал, коктейли и детски партита.

Голяма част от клиентите на  Сватбена агенция Брилянтин са от вътрешността на страната, или такива от чужбина. Дългогодишният опит, с който разполагат сватбените консултанти работещи в Сватбена агенция Брилянтин, позволява организация, адаптирана спрямо спецификата на ангажименти, като много често комуникацията и цялостната организация е дистанционна, с цел да улесни всички клиенти, които нямат възможност от близо да контролират целият процес.

През 2014г. стартира най-новият проект на Сватбена агенция Брилянтин  - Oфициално представителство за Източна България на булчински рокли San Patrick & White One  & Nicole By Pronovias. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка има възможността да се докосне до всичко, за което мечтае.

От 2017 година Сватбена агенция Брилянтин  разширява  кръга от услуги и предлага на своите клиенти и  както официални рокли на Sherri Hill & Primavera Couture,   така и шаферски рокли за малки и големи, бижута, брачни халки на Алтънбаш – ASSOS Diamond – Bulgaria и Belissima Marry Me, артикули за ритуалните церемонии, обувки и аксесоари от водещи дизайнери, за да бъдете наистина неотразима на вашият празник.

Перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм – това са качества, отдавна превърнали се във визитна картичка на Сватбена агенция Брилянтин.

С уважение:
Силвия Танева

Ние Предлагаме

Сватбена агенция Брилянтин предлага широк спектър от услуги в сферата на организацията, планирането и декорацията на всякакви
събития. От най – обикновено парти в събота вечер до най – важният ден във Вашият живот, ние сме Вашият правилен избор. По-долу
може да видите една част от услугите, които сватбена агенция Брилянтин предлага:

 
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ