За нас

За нас

Сватбен център Брилянтин е създаденa през 2007 година. Спектърът на услуги е изключително богат и включва дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал, коктейли и детски партита.

Голяма част от клиентите на  Сватбен център Брилянтин са от вътрешността на страната, или такива от чужбина. Дългогодишният опит, с който разполагат сватбените консултанти работещи в Сватбен център Брилянтин, позволява организация, адаптирана спрямо спецификата на ангажименти, като много често комуникацията и цялостната организация е дистанционна, с цел да улесни всички клиенти, които нямат възможност от близо да контролират целият процес.

През 2014г. стартира най-новият проект на Сватбен център Брилянтин  - Oфициално представителство за Източна България на булчински рокли San Patrick & White One  & Nicole By Pronovias. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка има възможността да се докосне до всичко, за което мечтае.

От 2017 година Сватбен център Брилянтин  разширява  кръга от услуги и предлага на своите клиенти и  както официални рокли на Sherri Hill & Primavera Couture,   така и шаферски рокли за малки и големи, бижута, брачни халки на Алтънбаш – ASSOS Diamond – Bulgaria и Belissima Marry Me, артикули за ритуалните церемонии, обувки и аксесоари от водещи дизайнери, за да бъдете наистина неотразима на вашият празник.

Перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм – това са качества, отдавна превърнали се във визитна картичка на Сватбен център Брилянтин.

С уважение:
Силвия Танева

Ние Предлагаме

Сватбен център Брилянтин предлага широк спектър от услуги в сферата на организацията, планирането и декорацията на всякакви
събития. От най – обикновено парти в събота вечер до най – важният ден във Вашият живот, ние сме Вашият правилен избор. По-долу
може да видите една част от услугите, които сватбен център Брилянтин предлага:

 
Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ