Кетъринг

Кетъринг

Сватбена агенция Брилянтин разширява идеята за кетъринг, като предоставя обслужване на събития от всякакъв тип – от коктейл до организирани корпоративни събития. Работим с гъвкавост и професионализъм, независимо дали организираме Вашето тържество в офиса, юбилей, фирмено тържество или събирането у дома. Съчетавайки професионален подход и въображение, с удоволствие ще превърнем вашия празник в едно незабравимо събитие, в съответствие с Вашите изисквания. Ние осигуряваме най – доброто качество на продукти и обслужване. Нашата храна е прясно приготвена с максимална грижа и внимание. Ние не разчитаме на случайността, затова може да разчитате на нас! Подготовката на всяко събитие протича по строго определен план, като в началото изготвяме оферта според Вашите изисквания и желания, а след това се грижим Вашата поръчка да бъде изпълнена според очакванията Ви. Всичко това Вие може да проверите сами. Очакваме Вашите желания за да ги направим реалност.
Качествената храна е в основата на правилното провеждане на бизнес събития, коктейли, дневни фирмени и сватбени събития.

Сватбена агенция Брилянтин се е доказал като основен партньор в провеждането на множество събития, при които е имало необходимост от доставка на храна и обслужване на изискани корпоративни събития, като преодставя на клиентите си висококачествена, която да отговаря максимално на изискванията на клиента.
image
За кетъринг за Вашето събитие можете да се конслутирате с нас по телефон:
+359 899 900 212
или ни посетете на адрес:
гр.Бургас, к-с „ Лазур ” бл.103, партер
Сватбена агенция Брилянтин работи за Вас всеки ден от понеделник до събота включително,  от 10:00 ч. до 19:00ч. Свържи се с нас
Най-новото от
Сватбена агенция Брилянтин
БЛОГ
Разгледай всичко от блога
Сватбена агенция Брилянтин, официален представител за Източна България на:
White One Sherri Hill San Patrick Ladybird