Отзиви от клиенти

Ина и Ангел Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
Евелина и Александър От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. сем.Гребенски Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце! Деница и Георги Атанасови Искам да благодаря с цялото си сърце на всички, които направиха нашата мечта реалност. На първо място на нашите родители и приятели, които бяха неотлъчно до нас в този ден. сем. Димитрови Не мога да не споделя огромната си благодарност към сватбена агенция "Брилянтин", лъчезарните Силвия, Тони и Милена, без които този празник нямаше да се случи. Соня Георгиева С радост искам да споделя щастието от една сбъдната мечта- сватбеното ни тържество!

Подготовките започнаха още декември 2014, като благодарение на Сватбена агенция Брилянтин всичко беше организирано много бързо.
Благодарим на целия екип за всичко Благодарим на целия екип за всичко, което направихте за нашaта незабравима сватба :) Искам да Ви благодаря, за прекрасното бебешко парти Искам да Ви благодаря,за прекрасното бебешко :) парти !!! Всичко беше на ниво и много красиво... Благодарим Ви Благодарим Ви, за това, че направихте нашият ден още по-красив!!! Мили брилянтинчета... Мили брилянтинчета...много ви благодарим за чудесата, който направихте в нашия приказен ден!

Специални благодарности на г-ца Антоанета Стаматова, която изтърпя всички наши капризи, емоции и желания...
Сватбена агенция Брилянтин ни помогнаха да реализираме нашата сватба Сватбена агенция Брилянтин ни помогнаха да реализираме нашата сватба, точно така както винаги сме си я мечтали..:)
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ