Официални рокли

Официални рокли

Сватбен център Брилянтин е официален представител за Източна България на официални  и абитуриентски рокли на Sherri Hill . В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, ще откриете всичко, за което мечтаете.

Sherri Hill   са не просто марка, а емблема за висок стил и класа. Използвайки най-модните тенденции, роклите на Sherri Hill са стилни, красиви и едновременно практични. Едно модно бижу вплело изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали Swarovski, пайети и перли. Топ дизайнерите на Sherri Hill съчетават всичко красиво в едно с елегантен дизайн и линия.
В сватбен център Брилянтин като изключителен представител за Източна България на официални рокли на Sherri Hill се поддържа огромна наличност на  официални и абитуриентски рокли на най – добри цени за цялата страна. Общата площ на магазина е над 250 кв.м, разположен на две нива и отделна ВИП зала с подиум Cat Walk. Върху светещ стъклен подиум, са позиционирани едни от най – атрактивните модели на Брилянтин посрещайки клиентите.

С много вълнение  консултанти от сватбен център Брилянтин, заявяват, че много прекрасни дами от България и извън пределите и, притежават рокли закупени именно от тях. Всяка истинска  дама докоснала се до Sherri Hill  е убедена в безспорния финес и изумително и присъствие.
image

Сватбен център Брилянтин работи от понеделник до събота включително, 
от 10:00 до 19:00 часа.

За проби на булчински и официални рокли, работим с предварително записани часове.

Адрес:
гр.Бургас, к-с „ Лазур ” бл.103, партер

Телефон за връзка:
+359 898 517 401
 

РАЗГЛЕДАЙ НАЛИЧНИТЕ РОКЛИ
Най-новото от
Сватбена агенция Брилянтин
БЛОГ
Разгледай всичко от блога
Сватбена агенция Брилянтин, официален представител за Източна България на:
White One Sherri Hill San Patrick Ladybird