Официални рокли

Официални рокли

Изключителната колекция официални рокли на SHERRI HILL и други невероятни брандове, ви очаква в Сватбен център Брилянтин!

Допълнително сватбена агенция Брилянтин предлага нова услуга, достъпна за всички вас, които предпочитат да останат в домовете си!

Колекцията 2022 от официални рокли на SHERRI HILL и други брандове, са налични в сватбена агенция Брилянтин и може да ги разгледате тук.

        Тези от Вас, които желаят да ни посетят и на място, да разгледат наличните официални рокли, и да  изберат своята, то моля свържете се с нас, за да Ви запишем час за проба.

За контакти:

0898 517401; 0899900212; 0897898318

sales@briliantin-agency.com

С уважение: Силвия Танева

Предлаганите официални рокли са подходящи за специални случаи, за коктейли и балове, за абитуриентки и гости на изискани събития. Всяка година е представя нова колекция, която отговаря на новите тенденции в модата.

Колекцията официални рокли, предлагани от сватбена агенция Брилянтин се обновява всяка година. Моделите са съобразени с тенденциите във висшата мода – като линия, цветове, детайли.

Има няколко причини една млада дама да отправи поглед както към екзотичните, така и към по-консервативните тоалети.
Безспорно първият повод е предстоящ абитуриентски бал. Товa e мигът, в който започва „цивилният живот“. Тоалетът трябва да е тържествен, като старта на зрелия живот.
Повечето абитуриентки предпочитат официални рокли, които са в класически стил, който да даде възможност да се носят  на много други събития: коктейл, Нова Година, нечия сватба.
Дамите, които са на възраст между 25 и 30 години, задължително трябва да имат в гардероба си официална рокля за специални случаи. Това може да е фирмен коктейл, официално събитие за връчване на награди, или просто придружаване на партньора на бизнес среща или вечеря.

Разгледайте нашата колекция от официални рокли и се свържете с нас за консултация и проба.

За контакти:
0898 517401;
0899900212;
0897898318
sales@briliantin-agency.com
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ