Булчински Рокли

Булчински Рокли

Сватбена агенция Брилянтин е официален представител за Източна България на булчински рокли на San Patrick & White One & Nicole By Pronovias. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, ще откриете всичко, за което мечтаете.

В Сватбена агенция Брилянтин като изключителен представител за Източна България на булчински рокли – San Patrick & White One & Nicole By Pronovias се поддържа огромна наличност на булчински рокли на най – добри цени за цялата страна.
Общата площ на магазина е над 250 кв.м, разположен на две нива и отделна ВИП зала с подиум Cat Walk. Върху светещ стъклен подиум, са позиционирани едни от най – атрактивните модели на Брилянтин посрещайки клиентите.

В сватбена агенция Брилянтин ще намерите голямо разнообразие на брачни халки на Belissima MARRY ME и ASSOS Diamond – Bulgaria, сватбени аксесоари на Verа Wang, шаферски рокли за малки и големи и много други.
image

Сватбена агенция Брилянтин работи от понеделник до събота включително, от 10:00 до 19:00 часа.

За проби на булчински и официални рокли, работим с
предварително записани часове.

Адрес: гр.Бургас, к-с „ Лазур ” бл.103,партер
тел.за връзка: +359 898 517 401
 

РАЗГЛЕДАЙ НАЛИЧНИТЕ РОКЛИ
Най-новото от
Сватбена агенция Брилянтин
БЛОГ
Нова колекция Sherri Hill 2022 е налична в Брилянтин, гр. Бургас.

Новата колекция абитуриентски рокли на Sherri Hill 2022 е налична в Брилянтин, гр. Бургас. 
Подробно
Новата колекция 2022г. булчински рокли Pronovias, в сватбена агенция Брилянтин ! В тези безпрецедентни и трудни времена на пандемия, много бъдещи булки се чудят има ли смисъл да правят голяма сватбена церемония, а в случай, че организират малко тържество в тесен кръг, дали изобщо си заслужава да инвестират в скъпа булчинска рокля. Подробно
СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ 2022 АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ СВАТБЕН СЕЗОН С много вдъхновение ние от екипа на Сватбен агенция Брилянтин сме съставили своите прогнози за това, кои тенденции ще са популярни през следващата година и какви нов? Подробно
Разгледай всичко от блога
Сватбена агенция Брилянтин, официален представител за Източна България на:
White One Sherri Hill San Patrick Primavera Couture Nicole Milano