SUMMER FASHION WEEKEND 2023

SUMMER FASHION WEEKEND 2023

 
SUMMER FASHION WEEKEND 2023
  

За пета  поредна година BRILIANTIN  участва в най-престижния летен моден форум Summer Fashion Weekend - Марина Диневи Св. Влас.

   
Неслучайно BRILIANTIN присъства, защото блясъка и красотата на представените модели оставят без дъх всеки, който се докосне до тях. Сред морски плисък на вълни, чайки, гларуси, с нежен музикален съпровод и перфектната организация от страна на домакините се създава уникална атмосфера, която предизвиква фурор от красиви емоции сред многобройните ВИП посетители.

   

BRILIANTIN е представител на световния моден бранд Sherri Hill - емблема за висок стил и класа. Топ Дизайнера SHERRI HILL въплъщава  всичко красиво в едно - елегантен дизайн и линия. Ексклузивните колекции рокли на Sherri Hill олицетворяват модния начин на живот на съвременните модни жени. Всяка рокля е проектирана да извайва красивите женски форми с моден стил и удобство за носене.

  

Водещата на събитието беше  заложила на SHERRI HILL рокля, както за откриването, така и за  грандиозният финал  на модният форум.Стотици стилни гости се насладиха на грандиозния финал на Summer Fashion Weekend 2023. Вечерта стартира с Даниела Неделчева, организатор за Dinevi Group и Мария Бонева, продуцент на събитието и съсобственик на Code Fashion TV. Двете  дами се обърнаха към партньорите, гостите и дизайнерите и им благодариха за доверието тези 5 години и че избират българската мода и Черноморие.Гостите отново се насладиха на последните модели автомобили Mercedes-Benz от Силвър Стар и най-новите смартфони на Samsung България. Fashion Street отново се препълни с гости на Марината и събитието, за да си купят ексклузивни модели от брандовете и дизайнерите. Класни напитки, много музика и настроение закриха най-голямото модно събитие на лятото.

 

Камерата на Code Fashion TV срещна на червения килим Динко и Йордан Диневи,  Силвия Танева ,Милена Шаркова и Лъчезар Петров, адв. Биляна Тончева дойде в компанията на над 20 бизнес дами, Нина Никол и много ВИП селебрити звезди и чуждестранни гости.

  

BRILIANTIN представи най-модните тенденции от колекция, на Sherri Hill - едно модно бижу, което по безапелационен път  е вплело изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали, пайети и перли.
С нестихващата си креативност BRILIANTIN постоянно зарежда най-изящните рокли от всяка колекция,  за да задоволи и най-претенциозните вкусове. Едно красиво модно Американско присъствие с ефирно и изящно усещане, пресъздаващо красотата в най-висшето и измерение, трайно присъства в Бургас, благодарение на BRILIANTIN.

Снимки: Иван Йорданов

 
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ