Блиц интервю със Силвия Танева за списание GRAZIA.

Блиц интервю със Силвия Танева за списание GRAZIA.

 

В новия брой на списание GRAZIA, блиц интервю със Силвия Танева от BRILIANTIN .
В интервюто си , Силвия споделя за SHERRI HILL и с какво бранда приковава вниманието на българската модерна съвременната и успешна млада дама .

Тук споделяме цялото интервю:

1. Кога и как реши да се потопиш в приказния свят на сватбите и всичко, свързано с едно такова събитие? Какво те отведе по този път?

Дейността ми в приказния свят на сватбите датира в далечната 2007 година,   когото за първи път се докоснах до магията на сватбените тържества.  Това е годината, в която реших да се занимавам с организация на събития, като основната дейност на BRILIANTIN  бе  организацията на сватбени тържества.   С подготовката на сватбата несъмнено идва и момента в  избора на рокля.  Заедно с моя екип в BRILIANTIN неведнъж сме  участвали активно, коментирай,  коя е най- подходящата рокля, съобразявайки се с тематиката на събитието, локацията  и най-вече желaнията на  нашите клиенти.  Така сбъдвайки мечтите на всички  дами, които  възлагат на BRILIANTIN организацията на един от най- важните дни в живота им, постепенно се роди идеята да добавя и още една  услуга сред многобройните такива в BRILIANTIN.
Само две години по-късно BRILIANTIN започва да се занимава, както с организацията на сватби, така и с координация и провеждането на корпоративни събития


2. Създаваш сватбената си агенция „Брилянтин“ преди 16 години, като организирате и много други събития. Но къде се крие разковничето да се задържиш толкова дълго в този бизнес, особено след последните изключително турбулентни три години?

Постоянство и упоритост са  може би  основните качества, които са неразделна част от  развитието на фирмата.  Разбира се, екипа с който вървим напред  през всичките тези 16 години е едно от най-ценните   неща които BRILIANTIN може да предложи на своите клиенти.  Винаги съм споделяла , че това е моето второ семейство, с което заедно вървим  напред,  адаптирайки се към динамиката на времето и  стараейки се да предлагаме богато разнообразие от услуги, които да отговарят на един стандарт, а именно - прецизна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм –качества,  които отдавна  са  във визитната картичка на BRILIANTIN3. Коя е най-хубавата част от работата ти?

Основния стремеж на BRILIANTIN е удовлетворението от  добре свършената работа, а това се постига с  много работа, опит и внимание към всеки детайл!

4. А най-предизвикателната?

Богата е палитрата от предизвикателства, които съм срещала по пътят си  напред, но  със сигурност най- важния урок,  който брилянтно съм усвоила е никога да не се отказвам , защото желанието , обичта, старанието  и  постоянството което влагаме всички в екипа на BRILIANTIN остава високо оценен от  нашите клиенти.

5. Има ли определен тренд при сватбите в момента?

Подготовката на едно събитие   е строго индивидуална  и  зависи, както от  конкретните предпочитания на  нашите клиенти, така и от спецификата  на събитието. Когато подготвяме сватбено тържество,  то комуникацията е  изключително интензивна  и обикновено  продължава  около   6 месеца, а когато младоженците не са от страната, то дистанционната комуникация много често продължава повече от една година преди дата на сватбеното тържество Една от най-ярките тенденции  за сватбен сезон  2023 г., са смелите и уникални цветови палитри. Все повече двойки избират дръзки и незабравими цветови комбинации, които отразяват тяхната  индивидуалност.
Цветовете в най-голяма степен определят цялостната визия на сватбата. Цветните нюанси допринасят, както  и за доброто настроение на гостите,така и на усещането, с което гостите ще запомнят сватбения ден. Традиционните светли и неутрални цветове са хубави, но ярките комбинации са много по-запомнящи се.

6. Преди няколко години обаче разширяваш кръга от услуги, ставайки официален представител на марката Sherri Hill за България и създавайки шоурум, в който дамите могат да изберат мечтаната рокля, без да се налага да обикалят десетки магазини?

Най-новият проект  на BRILIANTIN добавяйки към  много бройните услуги  на фирмата в  организацията на редица събития  е  ексклузивно представителство на международни фирми – Каталуснкия гигант на PRONOVIAS и американския бранд Sherri Hill. В  работата си  имаm един основен принцип и той е да не правя компромис с качеството.   В търсене на мечтаната рокля,  неведнъж сме коментирали различни марки с нашите клиенти. Pronovias и американския бранд Sherri Hill, олицетворява всичко онова което търси днешната съвременна и модерна млада дама.7. Защо избра точно Sherri Hill? С какво прикова вниманието марката?

Sherri Hill  е американски дизайнер,  родена в американското градче Sherri Branum. От осемгодишна възраст тя се включва, подпомагайки семейния бизнес на родителите си в малък семеен магазин, продаващ платове и дрехи. Колоритността на тъканите предизвиква вниманието и още в ранната и  детска възраст и това предначертава нейния път в модата. Като студентка, следваща моден дизайн в университета Оклахома, тя фокусира вниманието си върху дамското облекло и по специално във вечерните и официални рокли. Така и започва проектирането на нейната собствена линия. През 2011г е нейния звезден дебют на модния подиум в Ню Йорк в Седмицата на модата. Известни личности като Селена Гомез , Ева Лонгория , Миранда Ламбърт,  Арияна Гранде, ,Райън Нюман и много други са дефилирали с нейните модели по червения килим за различни събития . Sherri Hill е в топ тренд на дизайнерите и безспорен лидер в светът на модата. Не случайно  сме коментирали  с моя екип че не е необходимо да се пътува до Америка, за да имаш рокля на Sherri Hill ,  когато  нейните модели от няколко години са налични BRILIANTIN. Широкият диапазон от предлаганите модели задоволява и най-капризния вкус на всяка дам в избора за рокля за официално събитие.

8. Какво дамите могат да видят в новата колекция на бранда? Какви са акцентите?

Моделите Sherri Hill са изработени от ефектни копринени дантели и фини материи, които ги правят изключително витални и нежни. Присъствието на пайети, перли и кристали допълва холивудския блясък и изящност .От невинната и закачлива младежка линия характерна за абитуриентките, до строгата официалност и елегантност на зрялата дама, варират предлаганите модели  в новата колекция на Sherri Hill. Палитрата от цветове е наситена, както и в  пастелните нюанси на всеки цвят, така и  не е забравена и класиката - черно, златно и червено.
Красиво оформени деколтета, нежни ръкави, голи гърбове, изключителна орнаметика от детайли и модерни силуети от трите основни линии. В  BRILIANTIN изящните рокли на известната американска дизайнерка са в ценови диапазон  без аналог, изключително достъпен в разумни граници на фона на блясъка на моделите, с които всяка бъдеща дама би заблестяла зашеметяващо.

9. Какви са тенденциите при булчинските облекла и официални тоалети за сезон лято 2023?

Модните тенденции в новата колекция 2023 на Sherri Hill са разнообразни и в тях неминуемо присъства деликатния сексапил, извайващ красивите форми на фигурата . Както винаги присъстват нежните, ефектни деколтета в комбинация с   цепки гарнирани с  дантели,  пера, блясък и пайети,  В   новата колекция моделите имат красиви шлейфове, които придават допълнителна ефектност на линията и божествени обеми, създаващи усещането за кралско величие и не на последно място модните цветове на година - фуксия и маджента.

Използвайки най-модните тенденции, роклите на Sherri Hill са стилни, красиви и едновременно практични . Едно модно бижу вплело изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали, пайети,  перли и пера. Sherri Hill. Това е не просто марка, а емблема за висок стил и класа.

  
Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ