Summer Fashion Weekend 2022

Summer Fashion Weekend 2022За четвърта  поредна година Брилянтин взе  участие в най-престижния летен моден форум Summer Fashion Weekend - Марина Диневи Св. Влас. Мис България Теодора Мудева откри ревюто на Брилянтин. Красивите рокли на SHERRI HILL бяха представени от  топ моделите на Ivet Fashion.

  

По време на 4-тото издание на най-бляскавото модно събитие на лятото Summer Fashion Weekend, събра най-доброто от българската и световната мода на едно място. Неслучайно Брилянтин присъства, защото блясъка и красотата на представените модели  на SHERRI HILL оставят без дъх всеки, който се докосне до тях. Сред морски плисък на вълни, чайки, гларуси, с нежен музикален съпровод и перфектната организация от страна на домакините се създава уникална атмосфера, която предизвиква фурор от красиви емоции сред многобройните посетители.

   

Брилянтин е представител на световния моден бранд SHERRI HILL - емблема за висок стил и класа. Топ Дизайнера SHERRI HILL въплъщава  всичко красиво в едно - елегантен дизайн и линия. Ексклузивните колекции рокли на SHERRI HILL олицетворяват модния начин на живот на съвременните  модни жени. Всяка рокля е проектирана да извайва красивите женски форми с моден стил и удобство за носене.

  

Използвайки най-модните тенденции във всяка от своите колекции, роклите на SHERRI HILL са винаги доказано стилни, красиви и едновременно практични. Едно модно бижу, което по безапелационен път  е вплело изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали Swarovski, пайети и перли. С нестихващата си креативност Брилянтин постоянно зарежда най-изящните
рокли от всяка колекция,  за да задоволи и най-претенциозните вкусове.Сред елегантните гости на Summer Fashion Weekend 2022 видяхме Елена Кристиано в компанията на Мария Елена Инфантино, проф. Любомир Стойков, актрисата Саня Борисова, Даниела Неделчева с изключително елегантна визия на SHERRI HILL, Мика Стоичков, Йордана Димитрова, Даниела Колинс в рокля на SHERRI HILL,  Мис България Теодора Мудева, Мисис Бургас Вержиния Иванова в рокля  на SHERRI HILL , Елен Караколева и водещата на Discovering Fashion по Code Fashion TV Пепа Попова-Кънева и много други.Едно красиво модно Американско присъствие с ефирно и изящно усещане, пресъздаващо красотата в най-висшето и измерение, трайно присъства в Бургас, благодарение на Брилянтин.


   

 
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ