Летен моден форум Summer Fashion Weekend 2021

Летен моден форум Summer Fashion Weekend 2021

За трета поредна година Брилянтин участва в най-престижния летен моден форум Summer Fashion Weekend 2021 на яхтено пристанище „Марина Диневи“, Св. Влас. Не случайно, ежегодно Брилянтин открива ревюто, защото блясъкът и красотата на представените модели официални рокли оставят без дъх гостите. Сред плисъка на вълни, нежен музикален съпровод на саксофон и перфектна организация от страна на домакините, се създава уникална атмосфера, която гали сетивата на многобройните посетители.

Брилянтин е официален представител за Източна България на световния моден бранд, Sherri Hill – една емблема за висок стил и класа. Топ дизайнера Sherri Hill съчетава всичко красиво в едно с ослепителен сексапил, елегантен дизайн и линия на официалните тоалети.

Използвайки най-модните тенденции във всяка от своите колекции, роклите на Sherri Hill са винаги доказано стилни, красиви и едновременно практични. Едно модно бижу, което по безапелационен път е вплело изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали Swarovski, пайети и перли.

Широка е и цветовата палитра – от минзухарено жълто, през нежна мента, сребриста мока, пудра, корал, люляк, рубин, кралско синьо и вечната класика черно и червено. С присъщата си креативност Брилянтин постоянно зарежда най-изящните рокли, подходящи и за абитуриентки, от всяка колекция, за да задоволи и най-претенциозните вкусове.

С гордост Брилянтин, заявяват, че не само абитуриенти, но и много прекрасни дами от България и извън пределите на страната, притежават рокли закупени именно от тях. Смело можем да възкликнем – ДА, БРИЛЯНТИН Е МЯСТОТО,КЪДЕТО СЪВРЕМЕННАТА, ИНТЕЛИГЕНТНА МЛАДА ДАМА ПО НЕОСПОРИМ НАЧИН ПРЕСЪЗДАВА ВИЗИЯ, СЪЧЕТАВАЩА ЕЛЕГАНТНОСТ, ФИНЕС И ЗВЕЗДЕН БЛЯСЪК.

Всички докоснали се до Sherri Hill остават убедени в безспорния финес и изумително и присъствие. Един фин Американски полъх с нежно усещане , пресъздаващо красотата в най- висшето и измерение ,трайно присъства в Бургас ,благодарение на Брилянтин.

Разгледайте всички снимки от представянето тук – https://briliantin-agency.com/portfolio-view/summer-fashion-weekend-2021/
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ