Say

Say

 

С настъпване на есента, много двойки решават да заложат именно на този приказен сезон за да направят своята мечтана сватба. Времето е благоприятно, няма ги горещите летни дни и вечери и със сигурност всички са се върнали от своите летни ваканции и почивки. По тази причина, както бъдещите булки трябва да помислят за своята сватбена рокля, така и всички дами които ще присъстват на този така важен ден от живота на двама души, трябва да са облечени подобаващо. Точно това е причината да ви разкрием кои са тенденциите, с които трябва да се съобразите в избора на булчинска и официална рокля през есента. Започваме с най – важният човек на едно сватбено тържество, а именно булката. За да изберете най – подходящата сватбена рокля за есен 2019, на първо място трябва да се съобразите с цветовете, които ще бъдат актуални през този сезон, а именно ,,off white” и ,,ivory”, както и телесния или ,,nude color”. Бялото не е особено препоръчително за булчинските рокли през есента.  Бъдете смели в избора си и изберете цветно присъствие на елементи от дантела върху роклята. И трите основни линии „Русалка”, „А – линия” и „Принцеса” са подходящи за този сезон. Тук е момента да изберете този, който най – добре ви стои на вашата структура и фигура. Модел с дълъг или ¾ ръкав обаче е силно предпочитан за сватба през есента. Този вид рокли е не само красив, но и практичен заради предполагащите се по – хладни температури през есенните месеци. И не на последно място, не забравяйте да добавите щипка блясък към сватбената рокля. Модел с нежни кристали Swarovski, перли или пайети определено ще бъде на почит през есенният сезон. Ако изберете по – изчистена рокля, задължително прибавете нежно бижу към визията си.

.

Продължаваме с тенденциите, но този път насочени към всички останали дами на сватбеното тържество. Дали ще бъдете кума, майка на някой от младоженците, или близка приятелка, то задължително трябва да изберете подобаващо облекло. За есен 2019, дизайнерите на Sherri Hill препоръчват дългиy, елегантни рокли с бляскъв акцент по тях. Цветовете са земни и топли, точно като есента. Добре би било да се запознаете с тематиката на сватбата и цветовото оформление. Тези детайли ще ви помогнат по – лесно да изберете вашият модел рокля, като материя и цвят. А и ще бъдете в тон с цялостната визия на сватбеното тържество, а това определено ще впечатли младоженците.И не забравяйте, че каквато и рокля да изберете, най – важното е вие да се чувствате комфортно и истински красива в нея. А ние от Брилянтин ви очакваме в своят сватбен център, където сме подготвили една палитра от изключителни модели булчински рокли на SAN PATRICK & WHITE ONE by Pronovias Group и официални рокли на SHERRI HILL!
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ