SALE !!!

SALE !!!Уважаеми клиенти, В създалата се ситуация, Брилянтин предлага нова услуга,  достъпна за всички вас, които са съвестни граждани и предпочитат да останат в домовете си! Към момента разполагамe с наличието на новите колекции булчински и официални рокли в магазина ни ! В ситуация на извънредно положение сме длъжни да бъдем гъвкави и поради тази причина, всеки от Вас може да се възползва от покупка на рокля от разстояние ! Как? Всички рокли са публикувани в  нашия сайт:
Булчински рокли: https://briliantin-agency.com/portfolio-view/булчински-рокли/
Официални рокли : https://briliantin-agency.com/portfolio-view/официални-рокли/
SALE : https://briliantin-agency.com/portfolio/rokli

При поръчка  може да се възползвате от 25% отстъпка на рокля от НОВA КОЛЕКЦИЯ, Sherri Hill, White One & San Patrick. Избраната от Вас рокля се изпраща до адрес , чрез куриер и се заплаща с наложен платеж, или банков превод. Тези от Вас, които желаят да ни посетят и на място да изберат своята рокля, то моля свържете се с нас, за да Ви запишем час за проба.   Работим при следните условия: https://briliantin-agency.com/без-категория/важно-съобщение/ За контакти: 0898 517 401; 0899 900 212; office@briliantin-agency.com sales@briliantin-agency.com
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ