SOFIA FASHION WEEK 2024

SOFIA FASHION WEEK 2024

За шеста поредна година е чест за BRILIANTIN да затвърди дългогодишната си работа с организаторите на най- елитния моден форум в България - Sofia Fashion Week.
 

До сега участията на BRILIANTIN бяха фокусирани в летните издания на организаторите , а именно Summer Fashion Week, където BRILIANTIN  участваха с представяне на най- новите колекции, официални рокли на Sherri Hill.

 

BRILIANTIN е единственият Multi Brand Store в България , където  бъдещите булки могат да открият огромно разнообразие на булчински рокли от колекциите на Ladybird, White One & St. Patrick  за Pronovias и много други световни брандове.

 

Тази година сватбена агенция BRILIANTIN представи новата колекция булчински рокли на най- престижния моден форум на  29.03 на Sofia Fashion Week.

 

Новата колекция булчински рокля, която представи BRILIANTIN събира на едно място нежни материи в комбинация с изключително иновативен дизайн. Роклите  са в три категории – класика, романтика и сексапил.

 

Деликатното присъствиe на пайети и перли допълват усещането за кралско величие. Иновативната техника - дантела върху телесен цвят тюл е отново използвана ,като целта е да се създаде чувството на флорален бял татус върху кожата. Основните цветове са ,,off white”и ,,ivory”,както и телесния или ,,nude color”.

 

И не на последно място BRILIANTIN е мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от богатото разнообразие на булчински рокли на колекция 2024, а и от богатия спектър от услуги, които включват дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал и коктейли.

 

В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка има възможността да се докосне до всичко, за което мечтае.

 

Екипа на BRILIANTIN с доказан професионализъм вече 17 години,  предлага както най-доброто от колекцията булчински рокли в  ценови диапазон без аналог, така и безупречна организация за вашият семеен празник.

      
Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ