BRILIANTIN на официалното представяне на  новата колекция булчински рокли

BRILIANTIN на официалното представяне на новата колекция булчински рокли

Тази година BRILIANTIN чества 10 години от началото на съвместната си работа с каталунския гигант Pronovias . 10 години успешно партньорство! Briliantin е единственият Multi Brand Store в България , където бъдещите булки могат да открият огромно разнообразие на булчински рокли от колекциите на Ladybird, White One & St. Patrick за Pronovias.Eжегодно Briliantin има честта да бъде гост на официалното представяне на новите колекции булчински рокли в централата на Pronovias в Барселона . С радост споделям с вас част от сватбените тенденции в новата колекция булчински рокли.

 

Директно от централата на Pronovias , За първи път  BRILIANTIN има възможността на индивидуално посещение, където лично с нашите дългогодишни партньори и приятели от Pronovias , обсъждаме новите тенденции в предстоящата колекция булчински рокли .

 

Сърдечнo благодарим на целият екип на Pronovias за топлото посрещане , организацията на терен и дигитализираната система, с помощната на която тази година имахме възможността да работим още по-удовлетворяващо!

 
 
  

 
Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ