BRILIANTIN и новата колекция 2024г. булчински рокли Pronovias !

BRILIANTIN и новата колекция 2024г. булчински рокли Pronovias !

Новата колекция 2024 събира на едно място нежни материи в комбинация с изключително иновативен дизайн.  Дизайните представят колекциите в три категории – класика, романтика и сексапил. На почит са екстравагантните съчетания на платове и апликации от кристали върху голи гърбове и богати шлейфове. Елегантен тюл с бохо дантели, както и 3D цветя, прелестно преобразени върху булчински детайли са едни от най – атрактивните предложения за колекция 2024.BRILIANTIN, като екслузивен представител на White One & St.Patrick by Pronovias, по безспорен начин се явява мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от богатото разнообразие на булчински рокли на колекция 2024, а и от неповторимо красивите модели и именно там ще направите своя най- добрия избор. Повече от половин век Pronovias сбъдва и най- смелите мечти на всяка бъдеща принцеса. Екипа на BRILIANTIN с доказан професионализъм предлага най-доброто от колекцията булчински рокли, които са  в наличност , а ценовия диапазон е без аналог в цялата страна.

   
В подкрепа на доказателството, че булчинската рокля се избира шест месеца преди сватбения ден, вече не малко момичета, смело направиха своя избор за предстоящия сезон 2024г, доверявайки се и закупувайки своята рокля от BRILIANTIN. С много трепет и вълнение е свързан избора на рокля, защото булката не само трябва да изглежда добре, но и да се чувства специална, вдъхновена, неповторима и удовлетворена от визията си. Да се погледнеш в огледалото и да изпиташ нескрито удовлетворение от образа в него е показател за това че е направен най-добрия избор, защото да бъдеш елегантна и красива не означава да се набиваш на очи, означава да останеш в паметта...

 

В предлагните модели от BRILIANTIN за 2024г. отново присъстват материите от ангелския фин копринен тюл, който прави роклите божествени, ефирния  шифон, и др. Райското вдъхновене за новата колекция е заимствано от хармонията на природата и желанието да сме близо до неяПлавността на пустинните дюни и океанските вълни метафорично са вплетени в тъкани и линии, които правят една изискана версия на все по-популярната Бохо визия. Материите пресъздават ангелски ръкави, меки люлеещи се поли с красиви обемни шлейфове, нежни набори и фини драперии, които играят по тялото по един непринуден и напълно женствен начин.

 

Величествено изглеждащите комбинации от няколко дантели ръчно монтирани върху тюл като нежна флорална каскада от красиви цветя пресъздават своебразно една невероятна игра от танцуващи мотиви. Деликатното присъствиe на пайети и перли допълват усещането за кралско величие в изключителния ден. Иновативната техника - дантела върху телесен цвят тюл е отново използвана ,като целта е да се създаде чувството на флорален бял татус върху кожата. Основните цветове са ,,off white”и ,,ivory”,както и телесния или ,,nude color”.

  

Линиите варират от класическата, непреходната принцеса за момичетата, които искат да блестят величествено в сватбения ден, през изисканата, елегантна и плавно преминаваща в долната част А-линия до невероятно  сексапилната ,,русалка”. Голи рамене, красиво оформени деколтета като такива и с тюл, дантела и кристали, нежни, ефирни дантелени ръкави и изящно оформени гърбове, са част от елементите на невероятно красивите модели.

 

Тенденциите в сватбените рокли през 2024г са изключително красиви, а в BRILIANTIN булката ще бъде поглезена в този аспект на избора си и с много внимание, грижа и компетентност и с лекота ще направи своя избор.

 

Изпитанията се трансформират в един положителен потенциален двигател за красивите и незабравими събития през идващата 2024г, каквито са и сватбите. BRILIANTIN с професионализъм и ведро настроение към всяка бъдеща булка, се явява своебразен съюзник с мечтата на всяко момиче да бъде най-красиво и уникално в нейния ден.
Не спирайте полета на мечтите си и се вдъхновявайте бъдещи принцеси.BRILIANTIN ви очаква!
 
Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ