Мисис Бургас дефилираха с рокли на SHERRI HILL на бал в подкрепа на деца

Мисис Бургас дефилираха с рокли на SHERRI HILL на бал в подкрепа на децаНосителки на титлите „Мисис Бургас“, техни подгласнички и участнички през годините на провеждането на конкурса се обединиха в обща кауза. Омъжените красавици дефилираха на благотворителен бал в рокли на Sherri Hill, в подкрепа на децата и техните родители от Центъра за обществена подкрепа „Цветница“ в община Малко Търново.

  

Бляскавото събитие под мотото „Красотата отваря сърцата на хората и обединява!“ се проведе в хотел „Приморец“ в първата вечер на месец декември и събра средства, които ще бъдат дарени на малчуганите от социалното заведение.Хубавиците представиха, както официални и вечерни рокли на Sherri Hill , така  спортно-елегантни облекла, модни аксесоари на популярни дизайнери като Стоян Радичев и Мария Диомова. Фамилията на композитора Стефан Диомов се изяви и на сцената – неговият десетгодишен внук Божидар показа заложбите си на бъдеща поп звезда, както го направиха и други възпитаници на вокално студио „Сезони“, които пееха между ревютата.

 

На събитието беше разиграна и благотворителна томбола между тези, които дариха средства за Центъра в Малко Търново, и немалко присъстващи си тръгнаха с награди от областта на модата.

Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ