Брилянтин ще представи новата колекция официални рокли на Sherri Hill на благотворителен бал..

Брилянтин ще представи новата колекция официални рокли на Sherri Hill на благотворителен бал..

Брилянтин ще представи новата колекция официални рокли на Sherri Hill на благотворителен бал..

  

Благотворителният бал ще се проведе на първи декември от 19.30 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец“- Бургас. Всички короновани красавици, носителки на титлата Мисис Бургас през изминалите, общо осем години, на престижния конкурс за красота се обединяват в обща кауза. В бала ще вземат участие  Брилянтин с представяне на новата колекция официлани рокли на Sherri Hill.

С моделите на Sherri Hill ще дефилират носителки на корони от различни конкурси за красота.Американския бранд Sherri Hill е емблема за висок стил и класа. Официланите рокли на Sherri Hill съчетават всичко красиво в едно - ослепителен сексапил и елегантен дизайн.

 

Използвайки най-новите модни тенденции в колекция 2023, роклите на Sherri Hill за пореден път са стилни, красиви и едновременно практични. Едно модно бижу, което по безапелационен път и в най-новата колекция е вплело в себе си изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали Сваровски, пайети и перли.

  

Бургаските красавици, носителки на титлите Мисис Бургас, техните подгласнички и участнички през годините на провеждане на конкурса ще се обединят в подкрепа на децата и техните родители от Център за обществена подкрепа „Цветница“ в община Малко Търново, който център е част от най-голямата благотворителна организация на Католическата екзархия в България „Каритас“.Целта на кампанията на благотворителния бал на Мисис Бургас, освен да подпомогне материално центъра, е да покаже колко е важно общуването в днешното съвремие, приемането на различията и подкрепата на всички общности, в стремежа за изграждане на едно социално здраво общество.

Заповядайте на 1 декември (сряда) от 19:30 часа в Гранд хотел и СПА Приморец, на бляскаво ревю-спектакъл,  на което Брилянтин ще вземе участие с  представяне на най-новите колекции официални рокли на Sherri Hill.
 
Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ