Брилянтин ще представи новата колекция официални рокли на Sherri Hill на благотворителен бал..

Брилянтин ще представи новата колекция официални рокли на Sherri Hill на благотворителен бал..

Брилянтин ще представи новата колекция официални рокли на Sherri Hill на благотворителен бал..

  

Благотворителният бал ще се проведе на първи декември от 19.30 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец“- Бургас. Всички короновани красавици, носителки на титлата Мисис Бургас през изминалите, общо осем години, на престижния конкурс за красота се обединяват в обща кауза. В бала ще вземат участие  Брилянтин с представяне на новата колекция официлани рокли на Sherri Hill.

С моделите на Sherri Hill ще дефилират носителки на корони от различни конкурси за красота.Американския бранд Sherri Hill е емблема за висок стил и класа. Официланите рокли на Sherri Hill съчетават всичко красиво в едно - ослепителен сексапил и елегантен дизайн.

 

Използвайки най-новите модни тенденции в колекция 2023, роклите на Sherri Hill за пореден път са стилни, красиви и едновременно практични. Едно модно бижу, което по безапелационен път и в най-новата колекция е вплело в себе си изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали Сваровски, пайети и перли.

  

Бургаските красавици, носителки на титлите Мисис Бургас, техните подгласнички и участнички през годините на провеждане на конкурса ще се обединят в подкрепа на децата и техните родители от Център за обществена подкрепа „Цветница“ в община Малко Търново, който център е част от най-голямата благотворителна организация на Католическата екзархия в България „Каритас“.Целта на кампанията на благотворителния бал на Мисис Бургас, освен да подпомогне материално центъра, е да покаже колко е важно общуването в днешното съвремие, приемането на различията и подкрепата на всички общности, в стремежа за изграждане на едно социално здраво общество.

Заповядайте на 1 декември (сряда) от 19:30 часа в Гранд хотел и СПА Приморец, на бляскаво ревю-спектакъл,  на което Брилянтин ще вземе участие с  представяне на най-новите колекции официални рокли на Sherri Hill.
 
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ