BRILIANTIN FASHION SHOW ✨

BRILIANTIN FASHION SHOW ✨Бляскавото ревю с най-новите модели на Pronovias и Sherri Hill, представи вчера Брилянтин в  в Гранд хотел и СПА Приморец.

  
Цяла плеяда красавици, начело с водещата на формата Елена Тихомирова, дефилираха с най-новите модели възхитителни сватбени рокли на White One & St.Patrick by Pronovias и официални рокли на Sherri Hill. Представянето на последните колекции на двата световни бранда се случи благодарение на Брилянтин и нейния управител Силвия Танева.

  
Повече от половин век испанският бранд сбъдва и най- смелите мечти на всяка бъдеща принцеса. Алесандра Ринаудо - новият главен художествен директор на каталунския гигант, не изневерява на характерния почерка на марката - да създава авангардни, иновативни, креативни и неповторими рокли, истински произведения на изкуството.
Колекцията за 2023 г., представена в България от БрилянтинСъщо толкова впечатляваща е и новата колекция официални рокли за Новогодишно  тържество, абитуриентски бал или друго специално тържество, на американския бранд Sherri Hill. Неслучайно, марката е утвърдена световна икона, символ на висок стил и класа. Разкошните рокли на Sherri Hill съчетават елегантен дизайн с ослепителен сексапил. Стилни, красиви и практични, рокли Sherri Hill са модно бижу, което има място в гардероба на всяка жена, за всеки специален повод, когато искате да се отличите и да блеснете със стил.

   

Колекция 2023 предлага зашеметяваща феерия от изящни материи, игра на багри и цветове, деликатно допълнени с кристали Сваровски, пайети и перли. Рокли Sherri Hill носят ефирното и нежно усещане за жена и са представени в Брилянтин, Бургас
Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ