БРИЛЯНТИН ПРЕДСТАВИ  НОВАТА КЛЕКЦИЯ НА SHERRI HILL НА MRS PLANET 2022

БРИЛЯНТИН ПРЕДСТАВИ НОВАТА КЛЕКЦИЯ НА SHERRI HILL НА MRS PLANET 2022Красавици от над 20 държави, претендентки в конкурса за короната на Mrs. Planet 2022, се срещнаха с кмета на Бургас Димитър Николов. Те представиха своите държави и споделиха впечатленията си от града и Южното Черноморие.

 

В събитието Mrs. Planet 2022  се включиха и малките красавици, участнички в мини конкурсите Мисис Планет-спорт и Мисис Планет-талант.
Конкурсът Mrs. Planet 2022 се проведе  на15.07в Културен дом НХК. Престижното модно събитие е създадено преди 25 години в Холивуд.

 
 


В бургаското издание взеха участие представителки на Филипините, Малайзия, Индия, Сингапур, Украйна, Литва, Румъния, Грузия и др.

Oрганизаторите на събитието споделиха, че цяло съзвездие от красавици, участвали и печелили титлите мис, мисис и кралица, са дефилирали пред гостите на BURGAS SUMMER FESTIVAL

 


Сред тях е и „Мис България‘98“ Наталия Гуркова-Михалевич, която допринесе допълнителен колорит на масата на журито. Популярният ТВ и филмов продуцент от САЩ с български корени Зий Ребело, както и генералният директор на „Мис Украйна-Юг“  и „Мисис Туризъм Европа 2020“ Татяна Савченко бяха част от учажаемото жури.

 
 
   
 
 

Кралица на Бургас 2022 Йоана Стефанова, Мисис Бургас 2022 Валерия Докузова, Мисис Бургас 2018 Виржиния Иванова, вице Мисис Бургас 2016 Розалина Попова дефилираха с рокли на Sherri Hill. 
 
  

Гостите на BURGAS SUMMER FESTIVAL и международния конкурс Mrs. Planet 2022 първи имаха възможността да видят колекция Пролет/Лято на американския бранд Sherri Hill.

 
 

Sherri Hill е топ тренд на дизайнерите и безспорен лидер в световен мащаб с дългогодишна история. Плеяда от известни личности са дефилирали с нейните модели по червения килим на различни събития.

Благодарение на „Брилянтин“-Бургас всяка дама може да се сдобие с рокля на бранда без да пътува до Америка, а широкият диапазон от модели може да задоволи и най-капризния вкус.
„Брилянтин“ не само засвиделства поредното си модно присъствие, но и за сетен път доказва , че в бутика им винаги на почит е красотата във всичките и форми и измерения.Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ