Блясъка на SHERRI HILL, представен на конкурса Mrs. Planet. 2022 от Брилянтин

Блясъка на SHERRI HILL, представен на конкурса Mrs. Planet. 2022 от БрилянтинЛюбителите на модата и женската красота ще имат възможност за първи път да се насладят на колаборация от ревюта и престижен международен конкурс в Бургас. Това ще се случи на 15-ти юли /петък/, от 20:00 часа в обновения Културен дом на НХК, където ще се проведат дебютното модно ревю Burgas Summer Festival и международният конкурс Mrs. Planet. Блясъка на SHERRI HILL,представен на конкурса Mrs. Planet от Брилянтин, Бургас ще създаде много приятни емоции и възхищение както в  предетендентките за титлата, така и на вас уважаеми присъстващи.Допълнителен колорит на вечерта ще допринесат красавиците, които ще спорят за една от най-престижните титли в конкурсите за красота Mrs. Planet. Сред тях ще има и представителки на екзотични дестинации като Индия, Филипини, Малайзия, Сингапур, Мексико и др. България също ще има своя достойна представителка, която ще се бори за престижната корона и това е Кристина Стоянова, която спечели своята квота по време на конкурса „Мисис Бургас 2022“.
Оранизаторите вече издават и част от участниците в ревюто, които ще представят новите си колекции na Sherri HILL пред бургаската публика.  Гостите в бляскавата вечер ще се насладят не само на стил и елегантност от Sherri Hill но и на геометрия, цвят и експанзивност, преплетени в невероятна симбиоза.

   

Известната американска дизайнерка SHERRI HILL се заема проектирането на собствена линия и през 2011г и това е нейния звезден дебют на модния подиум в Ню Йорк в Седмицата на модата. Плеяда от световно известни личности са дефилирали с нейните модели по червения килим за различни събития. SHERRI HILL е топ тренд на дизайнерите и безспорен лидер в световен мащаб. Не е необходимо да се пътува до Америка за да имаш рокля на SHERRI HILL, когато нейните модели са тук в Брилянтин-Бургас. Широкият диапазон от предлагането задоволява и най-капризния вкус на всяка дама. Моделите са изработени от ефектни копринени дантели и естествени материи, които ги правят изключително витални и нежни. Присъствието на пайети, перли и кристали Swarovski допълва изискания блясък . Палитрата от цветове е многообразна, наситена и с нежните нюанси на всеки цвят. Изключителното богатство на детайли - ефектни деколтета, орнаментика и модерни ансамбли в две части, са част от богатството на линията SHERRI HILL.
С участието си на конкурса мис Планет 2022,
Брилянтин не само засвиделства поредното си модно присъствие ,но и за сетен път доказва , че в бутика им винаги на почит е красотата във всичките и форми и измерения.

   

Всички участнички в конкурса ще имат възможност да се запознаят с българската култура, история и забележителности.

   

Допълнителен колорит на вечерта ще допринесат красавиците, които ще спорят за една от най-престижните титли в конкурсите за красота Mrs. Planet. Сред тях ще има и представителки на екзотични дестинации като Индия, Филипини, Малайзия, Сингапур, Мексико и др. България също ще има своя достойна представителка, която ще се бори за престижната корона и това е Кристина Стоянова, която спечели своята квота по време на конкурса „Мисис Бургас 2022“.
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ