Новата колекция 2022г. булчински рокли Pronovias, в сватбена агенция Брилянтин !

Новата колекция 2022г. булчински рокли Pronovias, в сватбена агенция Брилянтин !

булчинска рокля

В тези безпрецедентни и трудни времена на пандемия, много бъдещи булки се чудят има ли смисъл да правят голяма сватбена церемония, а в случай, че организират малко тържество в тесен кръг, дали изобщо си заслужава да инвестират в скъпа булчинска рокля. Не може да се отрече фактът, че социалното дистанциране по света ще остане за неопределено време. И все пак булчинската рокля си остава най-важната във всяка една сватба.

булчинска рокляНе трябва да забравяме, че сватбата е символ на брака, който пък дава надежда и стабилност – ценности, от които се нуждаем не само сега, а и винаги. Сватбена агенция Брилянтин, като ексклузивен представител на White One & St.Patrick & Nicole by Pronovias, по безспорен начин се явява мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от богатото разнообразие, а и от неповторимо красивите официални рокли, правейки най- добрия избор избор. Повече от половин век Pronovias сбъдва и най- смелите мечти на всяка бъдеща принцеса. Новият гл. художествен директор Алесандра Ринаудо на каталунския гигант не изневеряват на стила да бъдат винаги авангардни, иновативни, креативни и неповторими в красотата, която творят.
Екипът на Брилянтин с доказан професионализъм предлага най-доброто от колекцията 2022 на булчинските рокли, които са в наличност в сватбена агенция Брилянтин, а ценовия диапазон и предлаганите промоции са без аналог в цялата страна. С много трепет и вълнение е свързан избора на рокля, защото булката не само трябва да изглежда добре, но и да се чувства специална, вдъхновена, неповторима и удовлетворена от визията си. Да се погледнеш в огледалото и да изпиташ нескрито удовлетворение от образа в него е показател за това че е направен най-добрия избор, защото да бъдеш елегантна и красива не означава да се набиваш на очи, означава да останеш в паметта… В предлаганите модели от Брилянтин за 2022г.отново присъстват материите от ангелския фин копринен тюл, дантелата Chantly, която прави роклите божествени, кралският сатен, креп, ефирния шифон, коприната Micado и др. Райското вдъхновение за новата колекция 2022 е заимствано от хармонията на природата и желанието да сме близо до нея,  а колко много  се нуждаем от това именно в днешното време. Плавността на пустинните дюни и океанските вълни метафорично са вплетени в тъкани и линии, които правят една изискана версия на все по-популярната Бохо визия. Материите пресъздават ангелски ръкави, меки люлеещи се поли с красиви шлейфове. Величествено изглеждащи комбинации от няколко дантели ръчно монтирани върху тюл като нежна каскада от красиви букети пресъздават невероятна флорална игра от танцуващи мотиви. Деликатното присъствиe на пайети, перли и кристали Swarovski допълват усещането за кралско величие в изключителният ден. Иновативната техника-дантела върху телесен цвят тюл е отново използвана, като целта е да се създаде чувството на флорален бял татус върху кожата. Основните цветове са ,,off white”и ,,ivory”,както и телесния или ,,nude color”.Твърде авангардно е деликатната препратка заимстваща елементи на  модата от миналото, вечното и непреходното към днешните модни тенденции.булчинска рокляЛиниите варират от класическата, непреходната принцеса за момичетата, които искат да блестят величествено в сватбения ден, през изисканата, елегантна и плавно преминаваща в долната част „А“ линия до невероятно  сексапилната ,,русалка”. Голи рамене, красиво оформени деколтета като такива и с тюл, дантела и кристали, нежни дантелени ръкави и изящно оформени гърбове, са част от елементите на невероятно красивите модели. Тенденциите в сватбените рокли през 2022 са изключително важни, а в  Брилянтин булката ще бъде поглезена в този аспект на избора си и с много внимание, грижа и компетентност с лекота ще направи своя избор.Изпитанията се трансформират в един положителен потенциален двигател за красивите и незабравими събития през 2022г, каквито са и сватбите. Сватбена агенция Брилянтин с професионализъм и ведро настроение към всяка бъдеща булка, се явява своебразен съюзник с мечтата на всяко момиче да бъде най-красиво и уникално в нейният ден през настоящата 2022г.

Брилянтин ви очаква!
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ