White One & San Patrick by Pronovias - колекция 2021

White One & San Patrick by Pronovias - колекция 2021

White One & San Patrick by Pronovias - колекция 2021

Булчинските рокли от колекция 2021 на WHITE ONE & SAN PATRICK by PRONOVIAS Group са налични в Брилянтин.

Творческият директор на PRONOVIAS – Herve Moreau е известен със своята креативност, новаторство и смелост в дизайна. Именно на това е заложено и в новата колекция 2021 на SAN PATRICK & WHITE ONE, събирайки на едно място нежни материи в комбинация с изключително иновативен дизайн.

Дизайните представят колекциите в три категории – класика, романтика и сексапил. На почит са екстравагантните съчетания на платове и апликации от кристали върху голи гърбове и богати шлейфове. Елегантен тюл с бохо дантели, както и 3D цветя прелестно преобразени върху традиционните булчински детайли са едни от най – атрактивните предложения за колекция 2021. Цветовата гама представя модели в OFFWHITE и IVORY, както и телесния или nude color.

White One & San Patrick by Pronovias - колекция 2021 White One & San Patrick by Pronovias - колекция 2021 White One & San Patrick by Pronovias - колекция 2021

През 2021 година, булките ще бъдат все по – разчупени от към цветове, линии и модели. Булчинската рокля е усещане, стил и красота във вашите очи и когато това присъства, то несъмнено се предава и на околните. Определено може да се каже, че колекция 2021 на San Patrick и White One е за булки, които търсят пленяващата и екстравагантна визия и в същото време запазват в себе си тази невинност и романтизъм, която трябва да носи в себе си всяко едно момиче в този най – прекрасен ден от живота си!

Разгледайте колекцията тук - https://briliantin-agency.com/portfolio-view/%d0%b1%d1%83%d0%bb%d1%87%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%bb%d0%b8/

 

Отзиви от Клиенти Разгледай всичкИ ОТЗИВИ