San Patrick & White One 2020 за зимните булки на Брилянтин

San Patrick & White One 2020 за зимните булки на БрилянтинВ Брилянтин, като изключителен представител за България на San Patrick & White One by Pronovias Group ви очаква колекция 2020 на каталунския гигант. Днес сме ви подготвили една феерия от красота за всички булки, които са избрали приказната зима за своят сватбен ден, вдъхновени от новата колекция на San Patrick & White One by Pronovias:

Булчинка рокля с Бохо излъчване:

От началото на 2020 година на почит ще са роклите с Бохо излъчване и най – вече тези с А-линия. Впечатление правят роклите, които са с ръчно шити перли и пайети. Моделите обикновено са изработени от естествена коприна, или органза в комбинация с дантелени апликации. Едно нещо е сигурно, дизайнерите очакват булките на 2020 да бъдат по-смели и склонни да експериментират, а резултатът да бъде зашеметяващ.


Булчински рокли с ръкави:

Несъмнено през този сезон булчински рокли с ръкави или с интересни детайли около раменете, които наподобяват ръкави - тип наметало са особено предпочитани. Интересното при повечето модели булчински рокли с ръкави е, че издължават силуета и придават класа на излъчването. Красиво изработената булчинска рокля с ръкави може да е спираща дъха и секси, толкова колкото по-разголените модели или класическите силуети тип Русалка.Изберете различният цвят...

Бялото не е особено препоръчително за булчинските рокли през 2020 година, особено за тези през зимният сезон.  Бъдете смели в избора си и изберете цветно присъствие на елементи от дантела върху роклята, изключително модерно за сезон 2020. Цветовата гама представя модели в off white и ivory, както и телесния или nude color.За да бъдете уникални и запомнящи се, изберете най – подходящата рокля за сватбеното си тържество. През 2020 година, булките ще бъдат все по – разчупени от към цветове, линии и модели. Булчинската рокля е усещане, стил и красота във вашите очи и когато това присъства, то несъмнено се предава и на околните, а екипа на Брилянтин ви очакваме с целият блясък от булчински рокли – колекция 2020 на San Patrick & White One by Pronovias, като единствен представител за страната.
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ