Брилянтин представи SHERRI HILL на „БГ Модна Икона 2019„

Брилянтин представи SHERRI HILL на „БГ Модна Икона 2019„



Брилянтин взе участие на годишните награди за най-стилните и успешни българи БГ Модна Икона 2019, представяйки невероятните модели на SHERRI HILL на бляскаво ревю-спектакъл! Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков награди за единадесета поредна година най-стилните и успешни българи.Събитието се проведе в хотел Витоша Парк Хотел – София и бе посетено от редица представители на бизнес и светския елит. Райна Кабаиванска, Поли Генова, Васил Петров, Ивайло Захариев и Ивет Лалова са част носителите на приза БГ модна икона 2019, а отличията връчиха предишни носители на приза БГ модна икона, като Юлияна Дончева, Йоана Буковска-Давидова и Ива Екимова.



Непосредствено преди официалната церемония се проведе и невероятното ревю, където Брилянтин взе участие, представяйки световния моден бранд SHERRI HILL. Колекцията беше специално подбрана, представяйки официални, вечерни и бални рокли от най – новата колекция на американската дизайнерка. Сред моделите се открояваха и невероятни модели рокли, които ще бъдат изключително актуални за предстоящият сезон за бъдещите абитуриенти.



С разкошните рокли на SHERRI HILL дефилираха редица красавици, сред които Роси Иванова – носителка на титлата Мис България 2005. Благодарим за поканата на проф. Любомир Стойков ! За нас беше истинско удоволствие да вземем участие в това невероятно събитие! Благодарим за перфектната организация и за гласуваното доверие!



Фото: Хайлайф / Академия за мода
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ