BRILIANTIN представи роклите на Sherri Hill на ревю под мотото

BRILIANTIN представи роклите на Sherri Hill на ревю под мототоBRILIANTIN взе участие в благотворително ревю – спектакъл, представящи рокли на Sherri Hill от колекция 2020, под наслов "НЕ на насилието над жени". Организатор на събитието беше Зонта клуб Бургас, а домакин Гранд Хотел и СПА Приморец. За 16-ти път Зонта клуб Бургас събра благодеятелите на гр. Бургас на своя Коледен благотворителен бал, като тази година той бе посветен и на 100 годишният юбилей на своята организация от цял свят. Официални гости на вечерта бяха г-жа Йорданка Ананиева, зам.-кмет на Община Бургас; г-н Неделчо Рачев - началник на сектор „Охранителна полиция“ към ОДМВР – Бургас,г-жа Валентина Станкова управител на Центъра за превенция на насилието и престъпността в Бургас и др. Програмата беше разнообразна и артистична, като изненадата на вечерта беше едно необикновено и различно модно ревю, с което зонтианки от Бургас заявиха открито и високо "НЕ на насилието над жени".


.

Брилянтин представи пъстра палитра от колекция 2020 на американската дизайнерка Sherri Hill. Колекцията беше изцяло подбрана и имаше за цел да представи, как трябва да изглежда всяка жена, а именно - силна, красива и независима! С разкошните модели на Sherri Hill дефилираха редица красавици, сред които Вержиния Иванова „Мисис Бургас 2018“ и Мая Великова"Мисис Бургас" 2016. Водещ на вечерта беше Драгомир Драганов.„Всяка една Жена, без значение от възрастта, или нейния социален статус би могла да бъде обект на насилие! Нека всички обединим усилия в подкрепа на каузата “ Не на насилието над жени! Благодаря за гласуваното доверие в организацията на едно изключително различно “ревю” ! Този моден спектакъл имаше за цел, както да подкрепи каузата “Не на домашното насилие” , така и да покаже , че всяка жена заслужава да бъде красива, свободна и независима ! Благодаря Zonta Club of Burgas ! За нас бе огромна чест !” – сподели развълнувано Силвия Танева, управител на BRILIANTIN.

.
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ