Фотосесия Мисис Бургас 2020

Фотосесия Мисис Бургас 2020Най – красивите омъжени дами в Бургас с приказна фотосесия в замъка Влюбен във вятъра Кадрите ще бъдат подредени в специално юбилейно списание за конкурса Мисис Бургас 2020 Най-красивите омъжени жени в Бургас блеснаха в приказна фотосесия за първото по рода си списание послучай 5-годишнината на конкурса Мисис Бургас. Във фотосесията взеха участие всички титулувани в конкурса и техните подгласнички от 2016г., 2017г., 2018г. и 2019 г. Блясъка на ослепителните Мисис допълни и Силвия Танева от Сватбен център Брилянтин. Тя е ексклузивен представител за Източна България на марките Sherri Hill, White One и San Patrick. Дамите имаха възможността да представят булчински рокли на White One collectоin 2020 Pronovias и San Patrick, collection 2020, Pronovias и официални рокли - Sherri Hill, Spring 2020 Collection. За прическите се погрижи топ коафьора от SENSE Beauty Salon Димитър Мавродиев от Гранд хотел и СПА  Приморец, а перфектния грим е дело на make up артиста Рени Радева.Приказната фотосесия засне бургаският фотограф Наско Иванов в туристически обект номер 1 на България - Замъка Влюбен във вятъра в Равадиново. Снимачния процес пък проследиха от въздух и земя приятелите ни от DronBurgas. Конкурсът Мисис Бургас 2020 ще се проведе на 23 април в новооткрития Конгресен център. Гостите ще имат възможността да получат брой от специалното издание на юбилейното списание.
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ