Сватбен център Брилянтин и булките през 2021г., които не спират да мечтаят!

Сватбен център Брилянтин и булките през 2021г., които не спират да мечтаят!

В тези несигурни и безпрецедентни времена много бъдещи булки се чудят има ли смисъл да правят голяма сватбена церемония, а в случай, че организират малко тържество в най-тесен кръг, дали изобщо си заслужава да инвестират в булчинска рокля. Не може да се отрече фактът, че социалното дистанциране по света ще остане в сила поне още известно време. И все пак булчинската рокля си остава една от най-важните подробности във всяка една сватба.

Не трябва да забравяме, че сватбата е символ на брака, който пък дава надежда и стабилност – ценности, от които се нуждаем точно сега. Брилянтин, като екслузивен представител на White One & St.Patrick by Pronovias по безспорен начин се явява мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от богатото разнообразие, а и от неповторимо красивите рокли, правейки своя избор. Повече от половин век Pronovias сбъдва и най-смелите мечти на всяка бъдеща принцеса. Феноменалните дизайнери на каталунския гигант не изневеряват на стила си да бъдат иновативни, креативни и неповторими в красотата, която творят. Екипа на Брилянтин с доказан професионализъм селектира най-доброто от предлаганите модели, които са в наличност в Сватбения център, а ценовия диапазон е без аналог. В подкрепа на доказателството, че булчинската рокля се избира шест месеца преди сватбения ден, вече не малко момичета, смело направиха своя избор, доверявайки се и закупувайки своята рокля от Брилянтин. С много трепет и вълнение е свързан избора на рокля, защото булката не само трябва да изглежда добре но и да се чувства специална, вдъхновена, неповторима и удовлетворена от визията си. Да се погледнеш в огледалото и да изпиташ нескрито задоволство от образа в него е показател за това че е направен най-добрия избор, защото да бъдеш елегантна и красива не означава да се набиваш на очи, означава да останеш в паметта...

В предлаганите модели от Брилянтин за 2021г. отново присъстват материите от ангелския фин копринен тюл, дантелата Chantly, която прави роклите божествени, кралския сатен, креп, ефирния шифон, коприната Micado и др. Величествено изглеждащи комбинации от няколко дантели ръчно монтирани върху тюл, като нежна каскада от  букети пресъздават невероятна флорална игра от танцуващи мотиви. Деликатното присъствие на пайети, перли и кристали Swarovski допълват усещането за кралско величие в изключителния ден. Иновативната техника-дантела върху телесен цвят тюл е отново използвана, като целта е да се създаде чувството на флорален бял татус върху кожата. Основните цветове са OFF WHITE и IVORY, както и телесния или nude color. Твърде авангардно е деликатната препратка заимстваща елементи на модата от миналото, вечното и непреходното към днешните модни тенденции. Линиите варират от класическата, непреходната принцеса за момичетата, които искат да блестят величествено в сватбения ден през изисканата, елегантна и плавно преминаваща в долната част A-линия до невероятно  сексапилната Русалка. Голи рамене, красиво оформени деколтета като такива и с тюл, дантела и кристали, нежни дантелени ръкави и изящно оформени гърбове са част от елементите на зашеметяващо красивите модели. Тенденциите в сватбените рокли през 2021г. са изключително важни, а в Брилянтин булката ще бъде разглезена в този аспект на избора си .

  • Първо предложение - булчинска рокля с паднали ръкави и презрамки. Раменете на сватбените рокли са отворени с романтично паднали презрамки и ръкави, верни на мотото, колкото по- паднали толкова по- добре.

  • Втора тенденция - тънки презрамки, тип ,,спагети,, само от телесен тюл или в комбинация както с дантела, така и само с перли и кристали, заимствано от модата на 90-те, които завладяха модния свят.
  • Трета тенденция - сватбена рокля с апликации от дантела, цветя и сватба-изумителна хармония. Така че е логично дизайнерите на Pronovias да използват флоралните елементи в допълнение към роклите. От по-големи до малки и нежни цветя, които привличат окото, включващи флорални апликации както върху горната част, така и плавно преминаващи и към долната част на роклята.
  • Четвърто предложение - сватбена рокля с фин, нежен златист или сребърен брокат. Сватбен акцент, без значение дали роклята е с дантела или орнаменти. Перфектен избор за всяка булка, която подсилва усещането си за блясък и зашеметяваща визия.

Изпитанията през 2020г. се трансформират в един положителен потенциален двигател за красивите и незабравими събития през 2021г., каквито са и сватбите. Сватбен център Брилянтин с много грижа, внимание, професионализъм и компетентност към всяка бъдеща булка, се явява своеобразен съюзник с мечтата на всяко момиче да бъде най-красиво и уникално в нейния ден през настоящата 2021г.

Не спирайте полета на мечтите си и се вдъхновявайте бъдещи принцеси.

Брилянтин ви очаква!

Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ