СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ 2021

СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ 2021

Сватба под звездите

Както всяка година, така и през тази, консултантите от Брилянтин са подготвили предложения свързани с предстоящия сватбен сезон 2021. Неоспорим факт е и  Covid 19, като част от тяхното ежедневие, но това не спира сватбените консултанти с близо 15 годишен опит, които ще ви помогнат с цялостната подготовка.

Навярно си задавате много въпроси… Как ще се организира сватба от разстояние? Възможно ли е да обсъдите всички подробности, относно предстоящото сватбено тържество с минимален брой присъствени срещи? Как ще се проведе сватба със социална дистанция?

От години Брилянтин имат опит с подготовката на сватбени тържества от разстояние, тъй като голяма част от техните младоженци са българи, които живеят в чужбина и цялата им комуникация протича чрез онлайн срещи. Основната разлика днес е, че Брилянтин осигуряват една безопасна среда за всички младоженци, без значение в коя част на Бургас, България или по света се намират.

СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ

От Сватбената агенция отбелязват, че промените, които Covid 19 е направил относно тържествата, донякъде са позитивни. Наблюдава се тенденция, че двойките все по-често предпочитат сватбено празненство на открито, което всъщност не е огромна разлика в сравнение с времето преди  пандемията, тъй като Брилянтин е агенция, локализирана на морето. Разликата е, че в днешното така променливо време, голяма част от техните младоженци, предвиждат сватбени тържества в тесен кръг, за разлика от преди, когато са планирали големи и пищни сватби. Търсените локации са тип „бутикови“ малки хотели и ресторанти, със собствен дух и атмосфера.

Това, което се наблюдава за предстоящия сватбен сезон е стремежът на младоженците към индивидуалност и неповторимост във всеки аспект на декорацията. Като тенденция при декорацията, се откроява пампаската трева (Cortaderiaselloana). Тя ще бъде неизменна част от предстоящия сватбен сезон, като придава на празника една специфична БОХО атмосфера и топлина.

Цветовете са по-земни, по-неутрални, с леки акценти на ярки тонове, напомнящи екзотични дестинации.

Тук Брилянтин споделят, че все по-често бъдещите младоженци избират комбинацията между естествени и изкуствени цветя, за да се намали вредното влияние върху околната среда. Тази година има тенденция към по-небрежно и въздушно композирани флорални елементи.

Класическите кръгли арки ще бъдат много актуални, като голяма част от младоженците предпочитат да се вижда конструкцията на арката в комбинация с асиметрично разположени флорални елементи.

СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ

Различна тенденция, която се забелязва в избора на младоженците са тип- голи маси – без покривки, декорирани само с лек и нежен  воал, разположен по дължината на масата и свободно падащ към земята, с изчистен дизайн и богати аранжировки, свещи в различни височини, които придават уют и същевременно изисканост на сватбеното тържество.

СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ

Много често младоженците избират като част от своята декорация и каскадни аранжировки, над масите за гостите, като това допринася за крайната визия на сватбеното тържество.

СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ

Сватбените аксесоари, булчинският букет, бутониерите и гривните също се отличават по своя дизайн, като отново тенденцията е за стремеж към различното.

СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ

Снимки:Pinterest

Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ