Сватбени тенденции 2020

Сватбени тенденции 2020С много настроение и вдъхновение ние екипа на Сватбен център Брилянтин сме напълно готови с нови предложения за предстоящият сватбен сезон. Днес ще ви разкрием малка част от тенденциите за сезон 2020, в декорацията и цялостната тематика на едно сватбено тържество:
Декорация в цвят Класическото синьо:
Специалистите от американския институт Pantone избраха Класическото синьо за цвят на 2020 г. Той се възприема като цвят на спокойствието и внушава мир и покой в човешката душа. Нюансът ни напомня за безкрая на вечерното небе и ни подбужда да излезем от рамките на обикновеното. - се казва в изявлението на центъра Pantone, а ние силно подкрепяме това им изказване.  Именно по – тази причина цвета е изключително подходящ за основен цвят на сватбите през 2020. Тези от вас, които мечтаят за сватба на морският бряг, то определено това ще е най – подходящият
цвят за вашата украса!

 

Невероятно осветление:
Различното и разчупено осветление на една сватба, винаги е придавало цялостен завършек на залата, или мястото където се провежда тържеството. През 2020 година, това ще е тенденция, без която няма да има организирано събитие. Помислете извън нормите и погледнете различни начини за интегриране на осветлението по уникален начин. От декоративни крушки до мини абажури и Винтидж полилеи до малки лампички по целият таван и стени. Има много различни начини, по които можете да внесете нотка на блясък и нежност във вашето сватбено тържество и
това е един от тях!

 

Метални детайли:
Още една тенденция за тази година са металните детайли в декорацията. Няма значение кой вид метал ще решите да изберете за основна тема. Просто се уверете, че всички детайли имат същия цвят. Злато, сребро, мед, розово злато, или платина – всички тези метални цветове са на високо място в нашия списък с модни идеи за сезон 2020!Далия – най-популярното сватбено цвете през 2020 г.:
Кое е цветето, за което се сещате, когато мислите за сватба? Дълги години розите управляваха всички сватби - бели, червени ..., но 2020 г. е тук, за да промени стереотипа. Ще се изненадате да научите, че новата кралица на сватбените цветя е Далията! Защо точно тя? На първо място, тя има гама от невероятни цветове, които могат да бъдат включени във всяка цветова тематика. Далията ни напомня за звезда. Също така, тя добавя и текстура към всеки дизайн и невероятен чар към вашите декорации.

 
Снимки - Pinterest
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ