Предложение за невероятна зимна сватба от Сватбен център Брилянтин

Предложение за невероятна зимна сватба от Сватбен център БрилянтинПървото нещо, което трябва да направите, преди да започнете с избора на цветове и декорации за сватбата е да определените през кое време от годината искате да кажете заветното “ДА”. Всеки сезон има своя чар и определено има какво да предложи за една незабравима сватба. Въпреки, че по-малко хора предпочитат зимата за своята сватба, ние от Сватбен център Брилянтин смятаме, че това е най-вълшебното време през годината и е изключително подходящо! Празничното настроение витае из въздуха, а какво по-хубаво от това! За да ви вдъхновим да изберете именно зимата за вашият сватбен ден, ние събрахме някои от най – лесните, но задължителни елементи за зимна сватба:

Церемония в закрита градина:

Зимата – времето, когато слънчевите лъчи, се отразяват в снежните преспи и цялата земя сякаш заблестява. Това е чудесен повод да използвате блясъка в декора и стила на сватбата. Намерете ресторант, или поне закрита градина, където да организирате церемонията за сключване на граждански брак. Прекрасната гледка навън ще бъде най – невероятният декор на вашата сватба. По време на церемонията можете да акцентирате върху блясъка с конфети, или
с бенгалски огън.Естествени материали в украсата:

Присъствието на памуковите пъпки в украсата на церемонията и ресторанта придават еко стил на сватбата. Можете да ги съчетаете, както с естествени материали, така и с дантела, сатен и коприна. Пухкавите и невероятно леки памучни пъпки могат да се добавят към булчинския букет, като това ще му придаде уникална нежност. Боровите клонки също са много подходящи за използване в декорацията на сватбата, заради страхотния им аромат и усещането, което създават – за свежест и празник. Венци от борови клонки могат да се поставят в центъра на всяка маса в комбинация със свещи. Малки саксии с коледни елхи, могат да се превърнат в страхотни подаръци за вашите гости.Свещи:

Свещите са основен елемент на всяка сватба, но през зимата те ще й придадат особен чар. Ще потопят гостите ви в една спокойна и топла атмосфера, сякаш са пред камината, с интересна книга в ръка. А какво по-хубаво от това да ги
накарате да се чувстват като у дома си, на вашия празник.

.

Тематична торта и фойерверки:

Не случайно съчетахме тази тема в едно, за да ви подскажем как може заедно да я изпълните и на сватбеното си тържество. По време на разрязване на сватбената торта, може да се направи и празнична заря, но за целта сватбата ви трябва да бъде задължително в закрита градина с гледка навън. Сватбената торта може да бъде украсена с брилянти и брокат, годни за ядене, разбира се, които допринасят за снежна приказка. И накрая фойерверките, които са изключително подходящи за една зимна сватба, придавайки и абсолютен празничен завършек!


Снимки - Pinterest  
Отзиви от Клиенти
Каквото и да кажа ще е малко!
Първо тук открих страхотен човек, с който съм разговаряла за какво ли не, в чиято компания ми е било винаги повече от приятно, който изтърпя всичките ми предсватбени вълнения, настроения, мрънкания, яхвания на метлата и какво ли още не - Силвия!!!
От името на цялото ни семейство, от сърце благодарим, че превърнаха празника на Евелина и Александър в магия. Благодарим Ви, че изслушахте с най - голямо внимание всичките ни въпроси и изисквания и с прецизност и професионализъм изпълнихте и най - дребния детайл. Прекрасен екип !!! Всички до един ! В момента, в който пристъпите в сватбения център, сърцето не би ви пуснало да излезете. И с право. Най-добрия избор, който може човек да направи. Изключително сме доволни и благодарни, защото благодарение на целия екип, всичко беше перфектно, до най-малкия детайл. Благодарим ви от сърце!
Разгледай всичкИ ОТЗИВИ